Skip to main content

Stöd verksamheten

Ditt stöd gör all skillnad för de djurindivider som behöver vår hjälp.

Tack för att du vill vara en del av förändringen för dem.

Ge en gåva via din bank:
Bankgiro 390-7466

Ge en gåva via Swish:
123 182 5603

Stöd en individ i akut nöd

När vi får information från nätverket Kattjouren eller från andra djurräddare om att en djurindivid akut behöver vår hjälp med att bekosta veterinärvård, postas oftast en insamling på nätverket Kattjourens Facebooksida. Här på sidan kommer vi också att lägga en del insamlingar.

Insamlade medel används i första hand till veterinärvård och till annat som djur i nöd behöver (t.ex. medicin eller bensin som täcker transport till vårdgivare). Marknadsföring av djurens inlägg på sociala medier är ytterligare en kostnad liksom avgift till banken för Swish-avgifter.

Vill du bidra till räddningen av en viss djurindivid, skriv ”Rädda” följt av djurets namn som meddelande när du gör din överföring via BankGiro 390-7466 eller Swish 123 182 5603

Bli månadsgivare

I dagsläget saknar vi möjlighet att göra dragningar på ditt konto varje månad. Vi uppmuntrar dig därför, om du vill ge en valfri summa varje månad, att göra en stående överföring via din bank.

Kontakta din bank om du behöver vägledning. Du kan även höra av dig till Manuel för att få information om hur det går till.

Testamentera

Vi blir rörda varje gång vi får frågan från någon som vill tänka på djuren i sitt testamente. Vill du få information om vad som är viktigt att tänka på vid utformningen av ett testamente, maila Shalini.

Företagssamarbeten

Vi vill gärna samarbeta med företag och organisationer som står på djurens sida och liksom vi ser djur som kännande individer med ett intresse av att få leva sina liv och må bra.

Varmt välkommen att maila oss dina idéer om samarbeten.

Önskar du stödja oss på ett sätt som vi inte tänkt på här på sidan? Vi är alltid öppna för nya tankar och förslag – så hör av dig till oss!