Skip to main content

Stöd verksamheten

Ditt stöd gör all skillnad för de djurindivider som behöver vår hjälp.

Tack för att du vill vara en del av förändringen för dem.

Ge en gåva via din bank:
Bankgiro 390-7466

Ge en gåva via Swish:
123 182 5603

Stöd en individ i akut nöd

När vi får information från nätverket Kattjouren eller från andra djurräddare om att en djurindivid akut behöver vår hjälp med att bekosta veterinärvård, postas oftast en insamling på nätverket Kattjourens Facebooksida. Här på sidan kommer vi också att lägga en del insamlingar.

Insamlade medel används i första hand till veterinärvård och till annat som djur i nöd behöver (t.ex. medicin eller bensin som täcker transport till vårdgivare). Marknadsföring av djurens inlägg på sociala medier är ytterligare en kostnad liksom avgift till banken för Swish-avgifter.

Vill du bidra till räddningen av en viss djurindivid, skriv ”Rädda” följt av djurets namn som meddelande när du gör din överföring via BankGiro 390-7466 eller Swish 123 182 5603

Bli månadsgivare

Sedan mer än ett kvarts sekel har Kattjouren kämpat för hemlösa katters rätt att bli behandlade som de kännande och viktiga individer de är. Vi gör det möjligt för sjuka och skadade hemlösa djur att få vården som ger dem en framtid. Vi bidrar till det fina arbetet katthjälpare gör för katter i nöd. Vi strider juridiskt för att djur omhändertagna av myndigheterna ska få en rättvis chans att leva. Vårt arbete är helt beroende av gåvor från djurvänner.

Stöd vårt arbete för djuren genom en gåva:

BG: 390-7466
Swish: 123 182 56 03
Paypal: fundraiser@stiftelsenkattjouren.se

 

För att stödja oss månadsvis via autogiro behöver vi ett medgivande gällande att vi får dra pengar från ditt bankkonto. Du kan antingen fylla i ett digitalt autogiromedgivande och signera med bank-ID eller välja att skriva ut en blankett för autogiromedgivande som du sedan skickar till oss. Du väljer belopp när du fyller i autogiromedgivandet och kan när om helst välja att avsluta ditt givande.

Fyll i autogiroanmälan med Bank-ID här!

Ladda ner och skriv ut blankett!

Ett annat sätt att stödja vårt arbete ekonomiskt är att starta en egen insamling. Många gör det i samband med sin födelsedag eller någon annan högtid, men kan även startas för att stödja någon av våra pågående insamlingar för att rädda livet på en individ. På så sätt kan du engagera dina vänner och familj att tillsammans med dig hjälpa Kattjouren och göra skillnad. Varje liv räddat är en seger!

Testamentera

Låt din hjärtefråga leva vidare genom att tänka på Kattjouren i ditt testamente. Den främsta anledningen till att inte skriva något testamente är för att man känner ett visst obehag i samband med att planera sin egen bortgång. Men genom att göra just det så kan man se till att det arbete för djuren man stöttat genom livet kan fortsätta även om man själv inte längre finns med. På så sätt kan engagemanget för djuren leva vidare efter din bortgång och göra skillnad.

Om du vill ge en donation till Kattjouren i samband med ditt testamente så tänk på att vid testamentering nämna oss vid namnet “Insamlingsstiftelsen Kattjouren” och att vårt organisationsnummer 802480–9223 framgår i texten.

Skriv också med vad du vill testamentera och tänk på att den skriftliga handlingen, testamentet, måste undertecknas av två vittnen. Meddela gärna oss om att vi är omnämnda, då vi gärna vill säga tack.

Utan ett testamente finns det en risk att dina tillgångar fördelas på ett sätt som du själv inte önskar. Du kan skriva ett testamente på egen hand, men vi rekommenderar dig att kontakta en jurist eller någon med erfarenhet av testamenten. Förvara ditt testamente på en säker plats eller låt till exempel en begravningsbyrå förvara det. Det kan vara bra att berätta för dina anhöriga att det finns ett testamente och vart det är förvarat.

Funderar du på att testamentera en gåva till Kattjouren och vill veta mer? Varmt välkommen att kontakta Shalini Persson, grundare och ansvarig för testamenten, för ett samtal eller möte: E-post: shalini@stiftelsenkattjouren.se

Företagssamarbeten

Vi vill gärna samarbeta med företag och organisationer som står på djurens sida och liksom vi ser djur som kännande individer med ett intresse av att få leva sina liv och må bra.

Varmt välkommen att maila oss dina idéer om samarbeten.

Önskar du stödja oss på ett sätt som vi inte tänkt på här på sidan? Vi är alltid öppna för nya tankar och förslag – så hör av dig till oss!